folii reconditionare: www.coverstyl.ro  folii solare: www.foliesolaregeam.ro  folii antiefractie: www.folieantiefractie.ro    folie inteligenta: www.foliainteligenta.ro

Nu ezitati sa ne contactati!  0728 901 422

Contact

Bun venit pe pagina noastra de contact!

Dan Stama, cu o experienta vasta de peste zece ani in domeniu, este aici pentru a va oferi servicii de consultanta, management de proiect, consiliere in vanzari si expertiza tehnica specializata in instalarea comerciala a foliilor in diverse zone ale tarii.

Cu abilitati remarcabile in gestionarea cu succes a proiectelor complexe si de amploare, Dan si-a castigat reputatia drept unul dintre cei mai de incredere experti din domeniu. Datorita atentiei sale la detalii si cunoasterii extinse a gamei de produse, Dan aduce o perspectiva unica la fiecare proiect, beneficiind de experienta sa vasta in industria constructiilor.

Impreuna cu echipa sa dedicata, Dan a reusit sa instaleze cu succes peste 10.000 de metri patrati de folie si a participat la peste 90 de proiecte de succes. Este recunoscut ca expert in domeniu si prin realizarile sale, a colaborat cu 5 dintre primii 10 dezvoltatori imobiliari din Romania in diverse proiecte cu folii, clasandu-se printre cei mai distinsi profesionisti din industrie.

Pentru orice intrebari, informatii suplimentare sau solicitari specifice, nu ezitati sa ne contactati. Suntem aici pentru a va oferi solutii personalizate pentru proiectele dvs.

Tel/WhatsApp: 0728 901 422