folii reconditionare: www.coverstyl.ro  folii solare: www.foliesolaregeam.ro  folii antiefractie: www.folieantiefractie.ro    folie inteligenta: www.foliainteligenta.ro

Nu ezitati sa ne contactati!  0728 901 422

Variatii

Joaca-te cu lumina naturala, fie ca te afli la birou sau in confortul caminului tau.  La noi, gasiti solutii inovatoare pentru a-ti regasi spatiul personal si a fi autentic.

Cu gama noastra variata de folii decor si de design, poti transforma orice spatiu intr-un refugiu al intimitatii. Indiferent daca ai nevoie de confidentialitate intr-o sala de sedinte sau intr-o baie, avem solutia potrivita.

Fie ca vorbim despre ferestre interioare sau exterioare, foliile noastre decorative  ofera tipuri diferite de opacitate si modele captivante, menite sa satisfaca nevoile tale de confidentialitate fara a sacrifica luminozitatea.

Inspira-te din cataloage, natura,modele geometrice sau cer si descopera zeci de modele de  la folie sablata, folie opaca, printata, folie geam vitraliu, avem o gama variata care te asteapta.

folie efect gradat

Aceasta folie geam mata, cu efect gradat, nu doar mascheaza partea opusa ci si pastreaza intimitatea, permitand totodata trecerea luminii.

Cele mai cautate sunt cele cu model in partea de jos iar in partea de sus mai opace si sunt folosite la vitrine, sali de asteptare si holuri, cat si in locuintele particulare, inclusiv in compartimentari de dus, balcoane, vitrine si ferestre.

folie decorativa cu linii

Aceste folii cu nuanta mata sau alba  ofera linii distinctive, fie orizontale, fie verticale, pentru a personaliza suprafetele de sticla si pentru a permite luminii sa patrunda in spatiul tau.

Foliile decor cu efect gradat ofera intimitate, satisfac nevoile de confidentialitate in spatii profesionale, eleganta si functionalitate, pentru a crea un ambient distinct si protejat in orice spatiu.

folie decorativa cu model abstract

Descopera posibilitatile de decorare si protectie cu folii sablate  cu modele variate abstracte. Cu o gama variata de modele, fie ele albe sau mate, aceste folii iti ofera libertatea de a reflecta personalitatea ta.

Montam folii decorative sablate diferite modele interesante: inspirate din natura ( bambus, jungla, modele paduri, decoratii florale), modele techno, electro, modele organice cu folii sablate, sau autocolant geam cu modele din fauna si flora oceanelor.

 folie decor cu modele geometrice

Transformati aspectul suprafetelor de sticla  folosind folie decor cu modele geometrice . Va oferim o selectie variata de modele geometrice care ofera intimitate si sunt solutii ideale pentru spatii profesionale, cum ar fi birouri compartimentate, vitrine, sali de asteptare si case particulare. Modelele geometrice  ofera un stil contemporan pentru orice spatiu.

folie decorativa  sablata blackout

Folia sablata geam blackout ofera o acoperire completa, ascunzand vederea de ambele parti ale suprafetei de sticla și izoland complet spatiul de lumina, permitandu-va sa va bucurati de intuneric total. Disponibile in variante albe sau negre, aceste folii de intimitate sunt soluiii ideale pentru ascunderea stocurilor, depozitelor si camerelor de proiectie sau a salilor de joc.

folie  geam opac

Aceasta folie opaca nu doar protejeaza de priviri indiscrete ci si permite luminii sa patrunda in mod placut, reducand în acelasi timp stralucirea si creand o atmosfera imbietoare cu umbre delicate. Cel mai des sunt instalate in cabinete medicale, la baie si la mese din sticla.

 fole decorativa colorata

Foliile decorative colorate transparente sau mate  sunt proiectate pentru utilizare in interior si sunt disponibile intr-o varietate de culori captivante. Atunci cand sunt aplicate pe o suprafata de sticla, creeaza o atmosfera placuta si personalizeaza spatiul. Cu o paleta larga de culori din care puteti alege, acestea va permit sa va personalizati spatiul, sa creati o atmosfera intima si un joc de lumini estetic. Indiferent de optiunea aleasa, foliile autoadezive de design pot fi adaptate nevoilor si preferintelor dumneavoastra.

folie geamuri vitraliu

Ofera o viziune originala si un aspect elegant pe suprafetele de sticla cu modele variate, artistice cu model sina de plumb, vitralii Tiffany din sticla colorata si pictata, modele vitralii, traditionale, vitraliu cu cristale care se preteaza pentru vitralii usi.

folie geam printat

Acesta este un autocolant geam personalizat dupa cererea clientului. Acest produs reprezinta de fapt un instrument eficient de promovare pentru afacerea Dvs. Prin personalizarea  mesajului sau a promotiei pe suprafata sa, poti transmite cu usurinta informațiile dorite potentialilor clienti.

Reclama beneficiaza de o rata inalta de vizualizare, datorita faptului ca zilnic un numar semnificativ de persoane trec pe langa ea si o observa. Mai mult, cei care frecventeaza zona in care este plasata vor avea sansa sa o revada in mod frecvent.

Astfel, potentialii clienti vor continua sa apara, asigurand astfel o expunere constanta si repetata a afacerii Dvs.

Indiferent de cat de complexa este provocarea, cu ajutorul foliilor decorative veti descoperi o soluție eficienta, economica si practica